Industrial adhesives
  
StartIndustriesProductsKnowledge Centre Toll manufacturingContactNews  

Engels menu

 

Warning: include(Industrien-Kartonnage): failed to open stream: No such file or directory in /public/sites/www.hotmelt-adhesives.nl/index-hotmelt-adhesives.php on line 175

Warning: include(): Failed opening 'Industrien-Kartonnage' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /public/sites/www.hotmelt-adhesives.nl/index-hotmelt-adhesives.php on line 175
 

Koudlijmcursus

Intercol Industriële Kleefstoffen is van mening, dat met meer kennis van lijmen een verbetering van kwaliteit, rendement en efficiency bewerkstelligd wordt. In navolging van onze succesvolle hotmeltcursussen organiseert Intercol nu ook een workshop met als thema:

"Een beter resultaat door meer lijmkennis"

Door meer inzicht in de lijmmaterie zal:

  • Kwaliteit op een hoger niveau komen
  • Productieproces efficiënter verlopen
  • Rendement sterk verbeterd worden

Deze workshop is bestemd voor een ieder, die op enige wijze met lijmen te doen heeft, zoals:

  • Machineoperators
  • Kwaliteitscontroleurs
  • Inkopers van grondstoffen
  • Productieverantwoordelijken
Programma

In de ochtend is er een theoretisch gedeelte gericht op aspecten/eigenschappen van alle lijmen die gebruikt worden in kartonnage-, papier- en verpakkingsindustrie Tijdens de middagsessie zal een apparatuurleverancier uitleg geven over het gebruik en onderhoud van lijm apparatuur. Als afsluiting zullen wij u een rondleiding door de lijmproductiehal en laboratoria geven, om inzicht te krijgen in onze dagelijkse praktijk.

Op deze website kunt u aangeven dat u een uitnodiging wilt ontvangen voor de eerstvolgende cursus of u kunt zich ook meteen aanmelden voor de eerstvolgende cursus. Vanwege de grote belangstelling bij eerdere cursussen, zouden wij U willen verzoeken zich tijdig aan te melden, want het aantal deelnemers is beperkt.

Mocht u verdere vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 0318-636363 of per mail.

Intercol Industriële Kleefstoffen 

 
   
drupa