Industrial adhesives
  
StartIndustriesProductsKnowledge Centre Toll manufacturingContactNews  
Our Products
DispersionsHot-meltsStarchesCaseineAnimal_JellyPotting compounds  

Warning: include(Producten-Hotmelts): failed to open stream: No such file or directory in /public/sites/www.hotmelt-adhesives.nl/index-hotmelt-adhesives.php on line 175

Warning: include(): Failed opening 'Producten-Hotmelts' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /public/sites/www.hotmelt-adhesives.nl/index-hotmelt-adhesives.php on line 175
 

Hotmeltcursus

Intercol Industriële Kleefstoffen is van mening, dat met meer kennis van lijmen een verbetering van kwaliteit, rendement en efficiency bewerkstelligd wordt. In navolging van onze succesvolle koudlijmcursussen organiseert Intercol nu ook een workshop met als thema:

"Correct hotmeltgebruik"

Door meer inzicht in de lijmmaterie zal:

  • De Kwaliteit op een hoger niveau komen
  • Het Productieproces efficiënter verlopen
  • Het Rendement sterk verbeterd worden

Deze workshop is bestemd voor een ieder, die op enige wijze met lijmen te doen heeft, zoals:

  • Machineoperators
  • Kwaliteitscontroleurs
  • Inkopers van grondstoffen
  • Productieverantwoordelijken

Nozzle verstoppingen en productie stilstand

Programma

In de ochtend is er een theoretisch gedeelte gericht op aspecten/eigenschappen van hotmelts. Tijdens de middagsessie zal een apparatuurleverancier uitleg geven over het gebruik en onderhoud van hotmeltapparatuur. Als afsluiting zullen wij u een rondleiding door de lijmproductiehal en laboratoria geven, om inzicht te krijgen in onze dagelijkse praktijk.

Op deze website kunt u aangeven dat u een uitnodiging wilt ontvangen voor de eerstvolgende cursus of u kunt zich ook meteen aanmelden voor de eerstvolgende cursus. Vanwege de grote belangstelling bij eerdere cursussen, zouden wij U willen verzoeken zich tijdig aan te melden, want het aantal deelnemers is beperkt.

Mocht u verdere vragen hebben, dan kunt u ons altijd bereiken op telefoonnummer 0318-636363 of per mail.

Intercol Industriële Kleefstoffen 

 

 
   
drupa